Gamlebyen musikkskole | Lærere høsten 2018
548
page,page-id-548,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Lærere våren 2018

 

harald_teacher

 

Harald Høidahl – er rektor og pianolærer ved Gamlebyen Musikkskole. Harald er utdannet lektor fra Uppsala Universitet, og underviser i musikk ved en av kommunens skoler, i tillegg til de oppdrag han gjør som musiker, sanger og artist.

Kontakt: musikkskolen@live.no / 99 61 66 55

 

 

 

 

 

 

sunniva_teacher

Sunniva Berg- sang/teater.
Sunniva har en bachelorgrad i Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Høsten 2010 reiste hun som Fredskorspdeltaker til Zimbabwe hvor hun jobbet som musikklærer og sanger. Hun behersker et bredt, stilmessig reportoar, og har selv gått i lære hos sangere med spesialfelt innen klassisk musikk og folkemusikk. Som utøver ferdes hun helst innen folkemusikk, klassisk, musikal, pop og jazz.

Som teaterinstruktør jobber Sunniva både i Sarpsborg og Fredrikstad med teatergrupper for barn-og ungdom, og har vært med å sette opp større og mindre oppsetninger. Ta kontakt om dere ønsker teaterkurs eller teaterinstruksjon.

Kontakt: sunniva_berg@hotmail.com / 95 79 58 44

 

 

 

(Bilde kommer)

Jon Erik Gretland – gitar og ukulele
Jon-Erik arbeider innen mange ulike stilarter. Han har jobbet som freelance musiker i diverse sammenhenger som teater, i studio, revy, eventjobber, og i mange ulike band. Han har mye undervisningserfaring og er opptatt av at elevene får et undervisningsopplegg som er tilpasset deres behov, og at undervisningen er spennende og inspirerende. Jon-Erik underviser i akustisk- og elektrisk gitar og ukulele.

Kontakt:

 

 

 

 

 

 

bjornar_teacher

Bjørnar Pettersen – trommer.
Bjørnar har spilt aktivt siden 80-tallet, og har spilt i inn- og utland med band og artister. Har gitt groove til artister og band som f.eks. Andrae Crouch, Jan Groth, Zum, Simon Walther – samt et antall  kor- og gospelgrupper i distriktet.

Kontakt: bjornar2002@hotmail.com / 90 96 56 91

 

 

 

 

 

natalie_teacher


Natalia Otterman
– er pianolærer ved Gamlebyen Musikkskole. Natalia har en bred musikkutdannelse, og har mange års erfaring som pianolærer.

Kontakt: natali.vlad@hotmail.com / 92 60 75 10