Gamlebyen musikkskole | Lærere våren 2018
548
page,page-id-548,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Lærere våren 2018

 

harald_teacher

 

Harald Høidahl – er rektor og pianolærer ved Gamlebyen Musikkskole. Harald er utdannet lektor fra Uppsala Universitet, og underviser i musikk ved en av kommunens skoler, i tillegg til de oppdrag han gjør som musiker, sanger og artist.

Kontakt: musikkskolen@live.no / 99 61 66 55

 

 

 

 

 

andre_teacher

André Kristoffersen  - piano.
Andrè er en meget habil pianist/keyboardist som til daglig jobber som freelance musiker,  samt jobber som musikklærer ved en av kommunens skoler. Her på huset blir han satt pris på av både unge og voksne som har han som pianolærer. Han er godt bevandret i den klassiske musikken, men og har også god oversikt over populærmusikken (samt rock, jazz, folkemusikk… )  – og leksjonene tilpasses elevens ønske og nivå. Andrè har studert musikk ved Universitet i Oslo.

Kontakt: andremaale@gmail.com / 46 50 53 86

 

 

 

sunniva_teacher

Sunniva Berg- sang/teater.
Sunniva har en bachelorgrad i Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Høsten 2010 reiste hun som Fredskorspdeltaker til Zimbabwe hvor hun jobbet som musikklærer og sanger. Hun behersker et bredt, stilmessig reportoar, og har selv gått i lære hos sangere med spesialfelt innen klassisk musikk og folkemusikk. Som utøver ferdes hun helst innen folkemusikk, klassisk, musikal, pop og jazz.

Som teaterinstruktør jobber Sunniva både i Sarpsborg og Fredrikstad med teatergrupper for barn-og ungdom, og har vært med å sette opp større og mindre oppsetninger. Ta kontakt om dere ønsker teaterkurs eller teaterinstruksjon.

Kontakt: sunniva_berg@hotmail.com / 95 79 58 44

 

 

 

eivind_teacher

Eivind Ystrøm Petersen – gitar, ukulele og bandkurs
Eivind arbeider innen mange ulike stilarter. Han har jobbet som freelance musiker i diverse sammenhenger som teater, i studio, revy, eventjobber, og i mange ulike band. Han har mye undervisningserfaring og er opptatt av at elevene får et undervisningsopplegg som er tilpasset deres behov, og at undervisningen er spennende og inspirerende. Eivind underviser i akustisk- og elektrisk gitar, ukulele samt at han også er instruktør på vårt bandkurs.

Kontakt: eivpet@hotmail.com / 95 99 93 60

 

 

 

 

 

 

bjornar_teacher

Bjørnar Pettersen – trommer.
Bjørnar har spilt aktivt siden 80-tallet, og har spilt i inn- og utland med band og artister. Har gitt groove til artister og band som f.eks. Andrae Crouch, Jan Groth, Zum, Simon Walther – samt et antall  kor- og gospelgrupper i distriktet.

Kontakt: bjornar2002@hotmail.com / 90 96 56 91

 

 

 

 

 

natalie_teacher


Natalia Otterman
– er pianolærer ved Gamlebyen Musikkskole. Natalia har en bred musikkutdannelse, og har mange års erfaring som pianolærer.

Kontakt: natali.vlad@hotmail.com / 92 60 75 10